Selasa, 13 Maret 2012


~~~Bulan~~~
Sanajan bulan tumunggal

Caangnamah bati nu hegar

Bangun nu teu ngemu tunggara

Sanajan bulan nyorangan 

Teu risi ngambah sagara peuting

Nganti bentang nu baris mareungan

Nganteur nyorang simpena peuting 

Nepi ka balebat nyampeur

Nyinglarkeun ka hieum ati

Nu keur lara tunggara 

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar